Bekijk menu

Fonds 1818 doneert 5000,- euro!

Piet van Dam (voorzitter Stichting Steunfonds Paardrijden Gehandicapten) heeft 12 december van fonds 1818 een donatie van 5000,- euro gekregen, dit nieuws werd met groot applaus ontvangen door de aanwezige op de kerstborrel voor vrijwilligers.

Piet van Dam heeft enige tijd geleden met een interview in de krant gestaan. Vanuit hier is de aanvraag bij fonds 1818 tot stand gekomen.

Fonds 1818 motiveerde de donatie aan stichting Steunfonds Paardrijden Gehandicapten als volgt:

‘Het hart op de goede plaats, dat is wat de jury vindt van deze initiatiefnemer (Piet van Dam). Contact met de natuur en dieren is ook voor kinderen met een beperking heel belangrijk. Op de manege Moedig Voorwaarts kunnen deze kinderen paardrijden. maar daar is wel speciaal materiaal voor nodig, zoals zadels en hoofdstellen. De jury hoopt daar met dit bedrag een belangrijke bijdrage aan te leveren.’

Het bestuur van SPG en het bestuur van het Steunfonds danken Fonds 1818 heel hartelijk voor deze prachtige donatie. Wat zullen de kinderen en de paarden straks blij zijn met goed zittende zadels waar ook kinderen met een beperking makkelijker zichzelf goed op het paard kunnen houden.

 

Gerealiseerd door RM Webcreaties