Bekijk menu

Zeer geslaagde open dag 20 september 2015

Zondag 20 september 2015 hebben wij op de manege een open dag georganiseerd. Er was een gevarieerd aanbod van activiteiten en demonstraties.
In een heerlijk najaarszonnetje konden de bezoekers genieten van een dressuur-demonstratie van hoog nivo uit de stal van Peter en Marijke Perlee. Ook was er een optreden met countrypaarden en een demonstratie met een Fries paard.

Naast deze boeiende optredens was er de tijd om de manege en paarden te bekijken, kinderen konden ponyrijden en worden geschminkt. Eén van de hoogtepunten van de open dag was de opening van onze nieuwe (wedstrijd) buitenbak. Niemand minder dan Lee Towers zelf zorgde daarbij voor een heerlijke en swingende muzikale bijdrage. Een ander hoogtepunt voor de manege was de uitreiking van een extra FNRS-ster uit handen van een vertegenwoordiger van de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra.
De FNRS beoordeelt de manege op onder andere de veiligheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid, het paarden- en ponybestand, de stallen en geeft hier punten voor. Het behaalde aantal punten geeft het aantal sterren aan, waarbij 5 sterren het maximaal haalbare is. Vanaf de open dag heeft de manege 3 sterren gekregen en daar zijn wij erg trots op!!

Onze dank gaat uit naar iedereen die op zijn of haar manier, vaak belangeloos, een (financiële)bijdrage aan de manege heeft geleverd waardoor wij in staat zijn geweest om de derde ster te behalen. Dat de open dag een fantastisch en geslaagd evenement is geworden, is mede te danken aan de tomeloze en enthousiaste inzet van alle vrijwilligers. Wat er vooraf en tijdens de open dag aan werk is verzet is hartverwarmend. Iedereen hiervoor enorm bedankt!!

Wij zien en ontmoeten u graag weer op Manege Moedig Voorwaarts.

Het bestuur

Gerealiseerd door RM Webcreaties