Bekijk menu

Gezellige en geslaagde opening overkapte buitenbak

Na een lange periode van voorbereiding zijn sinds oktober 2016 bij onze manege de werkzaamheden begonnen om de bestaande buitenbak te vervangen voor een nieuw overkapt exemplaar. Diverse sponsoren zijn bereid gevonden deze metamorfose financieel mogelijk te maken. Vele uren werk zijn in de verbouwing gaan zitten. Maar in maart 2017 was dan eindelijk het moment dat de bak in gebruik kon worden genomen. Onze bijzondere dank gaat uit naar allen die op wat voor manier hun steentje hebben bijgedragen aan dit project. Het resultaat is fantastisch!! De officiële opening van de nieuwe bak is verricht tijdens de open dag op 20 mei 2017. Door vrijwilligers is er weer keihard gewerkt om het hele terrein op en top eruit te laten zien én om alles klaar te zetten voor deze open dag. Het weer werkte goed mee en de opkomst was goed. Kortom elementen die zorgden voor een goede ambiance. Voor de officiële opening was gehoopt op een Koninklijk bezoek, maar dat ging helaas niet door. Maar desondanks werd het een geslaagde middag. Het massaal toegestroomde publiek heeft kunnen genieten van een gevarieerd programma. Zo was er een dressuurdemonstratie uit de stal van Peter en Marijke Perlee, een mendemonstratie van een vierspan door Kees Zwaan en een gave show met Westernpaarden van het Trick Riding Team The Future Guys. Als slot was er een muzikale opluistering van niemand minder dan Lee Towers. Al met al een bijzonder gezellige en geslaagde open dag en opening van de overkapte buitenbak.

Gerealiseerd door RM Webcreaties