Bekijk menu

Vrijwilligers gezocht!!

Beste lezer/belangstellende,

De laatste jaren is er op de manege veel werk verzet en wordt er op een goede en leuke manier aan de weg getimmerd. Stapsgewijs worden er projecten aangepakt en activiteiten georganiseerd. Dat maakt de Moedig Voorwaarts tot een manege waar je met plezier komt en naartoe gaat. Gelukkig kunnen we deze dingen doen dankzij de tomeloze inzet van een gezellig instructieteam en een groep enthousiaste vrijwilligers. Zonder voldoende vrijwilligers kan een manege niet volledig draaien.

Wij hebben op dit moment behoefte aan vrijwilligers die wekelijks wat uurtjes de handen uit de mouwen kunnen steken. Het gaat om de dinsdag- en zondagagochtend (10.00-12.00. De vrijwilligerstaken kunnen bestaan het schoonmaken van de stallen, maar uit ook meelopen naast de paarden tijdens de lessen voor minder validen. Voor de koffie en thee wordt gezorgd.

Heb je belangstelling, aanmelden kan op de volgende manieren:
* Via de website, het hokje vacatures * aanmelden als vrijwilliger
* Via de website een bericht versturen
* Bellen met de manege: 071-5155234 (zie ook website)
* Of kom eens langs en kijk: Wassenaarseweg 525 Leiden.

Onze manege heeft een ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling)
Dat maakt het ook mogelijk om als vrijwilliger aan de slag te gaan of te participeren vanuit een uitkeringssituatie (WW/WIA).

Gerealiseerd door RM Webcreaties