Bekijk menu

Aanmelden als vrijwilliger

Manege “Moedig Voorwaarts” kan niet bestaan zonder ons enthousiaste vrijwilligersteam. Zij helpen bijvoorbeeld met het verzorgen van de paarden, lopen naast de paarden tijdens de lessen, helpen mensen met een beperking voor-, tijdens en na de lessen. Daarnaast zetten vrijwilligers zich in voor bestuurlijke taken, het zoeken van sponsoren en organiseren van evenementen en uitvoeren (groot) onderhoud.

Vind je het leuk om bezig te zijn met paarden en ruiters of heb je andere talenten die je graag in wilt zetten? Wij zijn regelmatig op zoek naar vrijwilligers die ons willen ondersteunen in het geven van paardrijlessen of andere klussen, zoals onderhoud, websitebeheer, organiseren van evenementen.

Heb je interesse?

Neem dan contact op met vrijwilligers@spgleiden.nl of neem contact op via onderstaand formulier, dan geven wij in een oriënterend gesprek je graag alle informatie over de vele mogelijkheden. Uiteraard ben je ook tijdens openingstijden van harte welkom om een kijkje op onze prachtige manage te komen nemen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Ik heb interesse in:
Lessen voor ruiters met een beperking
Lessen voor ruiters zonder beperking
Stalwerkzaamheden
Bestuurswerkzaamheden of administratieve werkzaamheden
Anders

Uw bericht

Gerealiseerd door RM Webcreaties