Bekijk menu

Lessen

Manege Moedig Voorwaarts heeft voor zowel beginners als gevorderden, van jong tot oud, een uitgebreid lesprogramma. De ruiters worden op niveau ingedeeld in de groepslessen. 

 

Nieuw op onze manege?

Ben je nieuw op onze manege? Lees dan eerst de informatie bij “Starten met Paardrijden. Je begint namelijk eerst met een opstartcursus of instap-les. Op die manier weten we welke groepsles bij jou past. 

 

Groepslessen

Nadat je de opstartcursus en/of de Instap-les hebt gevolgd, kan je starten in een groepsles. De groepslessen worden elke dag in de week gegeven. In groepen van maximaal 7 ruiters wordt er wekelijks gereden op vaste lestijden. Er zijn veel verschillende soorten pony’s en paarden beschikbaar, dus voor elke ruiter is er een geschikt paard. Om alvast kennis te maken met al onze viervoeters, kan je kijken bij onze Paarden&Pony’s.

De lessen duren één uur, dit is inclusief op- en afstijgen. Een kwartier van te voren is de ruiter aanwezig, zodat er geholpen kan worden met opzadelen en rijklaar maken.

Er zijn diverse soorten groepslessen en je wordt door onze instructrices op niveau ingedeeld:

  • Beginners 
  • Half-gevorderd
  • Gevorderd

 

Privéles

Naast de groepslessen bieden we ook privélessen aan. Privélessen duren meestal een half uur, maar in overleg zijn er ook andere mogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld een bepaald onderdeel meer aandacht geven of extra oefenen voordat je een proef gaat rijden? Dan is een privéles bij uitstek de manier om dit goed te leren.

 

Afmelden en inhalen

  • Indien je niet aan een les deel kan nemen, dan dien je je uiterlijk 24 uur van te voren af te melden bij de instructeur. Dit kan per mail of per telefoon, zie contact (link naar contact)
  • Deze les kan dan in overleg op een ander tijdstip worden ingehaald, zolang dit maar binnen dezelfde abonnementsperiode plaatsvindt.
  • Indien je een les niet tijdig annuleert, kan deze niet worden ingehaald en kan evenmin aanspraak worden gemaakt op terugbetaling van het lesgeld.
  • Een les inhalen mag maximaal driemaal in de lopende abonnementsperiode, een niet op tijd ingehaalde les vervalt. Een les inhalen kan alleen in overleg met de instructrice op een dag en tijd die de manege aangeeft.

Zie voor alle voorwaarden: Algemene Voorwaarden.

 

Tarieven 

De prijzen van de groepslessen, privélessen en al onze andere activiteiten kunnen worden gevonden bij Tarieven.

 

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de lessen? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Voornaam *

Achternaam *

Email *

Telefoonnummer *

Bericht*

Gerealiseerd door RM Webcreaties