Bekijk menu

Donaties/Sponsor

Draagt u de Manege Moedig Voorwaarts en de Stichting Steunfonds Paardrijden Gehandicapten een warm hart toe? En wilt u ons ondersteunen? Heel graag! Want zoals u begrijpt kost het verzorgen van de paarden en het onderhoud van de manege veel geld.

Uw hulp is daarbij onmisbaar! Zo steunt u de manege en de paarden:

Eenmalige donatie

Maak uw donatie over naar rekeningnummer NL 26 RABO 0138 4250 86 t.n.v. Stichting Steunfonds Paardrijden Gehandicapten te Leiden.

Paardenspullen over?

Voor de manege zijn wij altijd op zoek naar nog goed bruikbare paardenspullen, denk hierbij aan hoofdstellen (of onderdelen van), zadels, singels, stijgbeugels en stijgbeugelriemen, bokriempjes, dekens, dekjes, halsters, touwen, longeerspullen, beenbescherming, etc. Ongebruikte borstels zijn ook welkom. Wij kunnen altijd wel iets gebruiken voor onze paarden en zijn heel blij met alles wat u geeft!

Donatie

Als bedrijf ons steunen?

Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van sponsoring. Heeft u zelf een idee om onze manege of stichting te ondersteunen of wilt u een andere vorm van samenwerking met ons bespreken? Neem dan contact op met de heer Piet van Dam op 06-51624360.

Donatie

Namens de paarden en alle ruiters, alvast bedankt!

Gerealiseerd door RM Webcreaties