Bekijk menu

Vrijwilligers

Manege “Moedig Voorwaarts” kan niet bestaan zonder ons enthousiaste vrijwilligersteam. Zij helpen bijvoorbeeld met het verzorgen van de paarden, lopen naast de paarden tijdens de lessen, helpen mensen met een beperking voor-, tijdens en na de lessen. Daarnaast zetten vrijwilligers zich in voor bestuurlijke taken, het zoeken van sponsoren en organiseren van evenementen en uitvoeren (groot) onderhoud.

Vindt u het leuk om zich bezig te houden met paarden en ruiters of heeft u andere talenten die u graag in wilt zetten? Wij zijn regelmatig op zoek naar vrijwilligers die ons willen ondersteunen in het geven van paardrijlessen of andere klussen. Heeft u interesse?

Neem dan contact op met vrijwilligers@spgleiden.nl of neem contact op met één van onze medewerkers Manege Moedig Voorwaarts, dan geven wij in een oriënterend gesprek u graag u informatie over de vele mogelijkheden.

Commissie Activiteiten en Werving

door

Verantwoordelijkheid De  Commissie Activiteiten en werving is verantwoordelijk voor alle sport specifieke (o.a. ruiterkamp) en niet sport specifieke activiteiten (o.a. bazaar) en wervingsactiviteiten van nieuwe leden. Bestaat uit Demy van Dam (voorzitter) Margriet Edens Laura de Geus   Positie binnen de organisatie De voorzitter van de Evenementen Commissie zit in het voorzittersoverleg en legt verantwoording […]

Lees meer
Gerealiseerd door RM Webcreaties